اقامت اسلوونی از راه ثبت شرکت

اقامت اسلوونی از راه ثبت شرکت

دريافت اقامت اسلووني از طريق ثبت شركت
شرايط:
٧٥٠٠ يورو سرمايه اوليه شركت
شرط حضور ندارد
امكان زندگي در ساير كشور ها همچون المان اتريش وجود دارد
٥ سال اقامت موقت و بعد دايم
در صورتي كه متقاضي داراي مدرك كارشناسي ارشد يا دكترا باشد نيازي به خريد ملك نيست
و در صورتيكه متقاضي از نظر تحصيلي پايين تر از مدارج فوق باشد نياز به خريد اپارتمان تا حد ٥٠٠٠٠ يورو ميباشد
مدت زمان انجام ٣ ماه تضميني

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸ —- ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *